söndag 22 februari 2009

En skön söndag...

... har vi haft idag. Startade med sovmorgon och att maken serverade "hotellfrukost" med levande ljus. Vad vill han nu då? blev min stilla tanke :-). Maken har precis fått för sig att han ska ta motorcykelkort och jag kan tänka mig att en motorcykel flimrar runt i hans hjärna just nu...
Sedan tumlade hela familjen runt i snön på förmiddagen i ett försök att brotta ner pappan. Vi (läs tre tokiga barn och en tokigare fru) klamrade oss runt benen, hängde i halsen, hockeytacklades och till sist föll han som en fura. Det fick bli dagens motion! Det behövdes eftersom jag lite senare bakade vitchokladcheesecake och kladdkaka som skulle serveras på mitt första homeparty någonsin. Kändes smått högtidligt, hihi.
Bild från alltommat.se

Tänkte att jag varje dag (jaja, så ofta jag kommer ihåg) skulle börja försöka skriva ner en händelse, ord eller tanke som gjort mig glad. Kan vara bra att fundera över hur dagen varit och allt positivt som ändå händer runt omkring.
Dagens glada: Min sovmorgon och makens lyxfrukost. Kan lätt bli en god vana!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser jättegott ut!!Vilken fin blogg du har!!/ Kusin Anette

Katinka sa...

Låter positivt med en glad tanke. När man medvetandegör en sådan blir man nog faktiskt glad av den...

Anonym sa...

Det är så lätt att fokusera på det tråkiga och jobbiga, bra att göra tvärtom. Himmel vad smaskig den cheesecaken såg ut att vara.

segsliten sa...

Mumsig tårta! Du kan ju alltid försöka dressera honom till att ge dig hotellfrukost fem av veckans sju dagar. Vi ska ju inte ta i så att vi spricker...
Kram ☺

♥ Fyra årstider sa...

Låter som ni har det bra.
Kram Lotta