torsdag 11 mars 2010

Min Blingblingstol
Vi fick en skoluppgift att göra om en stol med ledordet - Stjäl den.
Min fick bli en glittrig skapelse med discokula som även har en liten lampa under stolen så det kan bli riktigt discokalas om man vill :)
I måndags började vi med en ny verkstad, grafik. Har skurit i linoleumplattor så jag blev alldeles bortdomnad i fingrarna... Alla har fått göra något med temat Varg och sedan har vi fått jobba fritt. Kul men just nu känner jag mig helt tom i bollen!

Ikväll åker jag och dottern till min syster med sambo i Stockholm. Vi ska ha 4 dagars mys, shopping, bio, restaurangbesök och så någon liten överraskning... Vi har aldrig åkt iväg på någon längre tur bara hon och jag så det ska bli riktigt nice!!! Oj, vad vi ska må!

Hoppas ni alla får en underbart skön helg och tack för era gulliga kommentarer om mitt lapptäcke. Jag blir så himla glaaaaad! Trallalalaaaaa....

Kram

torsdag 4 mars 2010

Lapptäcke

Igår fastnade jag framför symaskinen och många timmar senare hade jag lyckats skapa detta lapptäcke. Det är inte riktigt klart ännu, ska sy fast vadd och bakstycke men jag kunde inte hålla mig från att visa er :).
Bitarna kommer bla från några av min pappas skjortor och tröjor och därför känns det extra fint. Pappa avled i cancer för tre år sedan och täcket blir som en slags minneskarusell för mig. Känner mig glad när jag tittar på det!

Det är inte helt rakt i kanterna men det gör inget. Jag gillar det ändå!
Såg idén i ett avsnitt av Extreme Homemakeover och tycker att den är suverän.

Idag kom äntligen finvädret och vi har tillbringat dagen i pulkbacken med korvgrillning och pinnbröd. Känner mig lagom pömsig nu och det blir skönt att slappa ikväll.
Hoppas vädret håller i sig ett tag för jag vill ha fler pulkbacksdagar i veckan!

Kraaaam