tisdag 20 april 2010

PAUS

Förlåt mig alla ni som kikar in här nu och då. Livstecknen är inte frekventa men jag lever och mår gott! Tiden är bara alltför knapp och bloggen hinns inte riktigt med just nu men ännu är jag inte redo att lägga ner den. Jag inväntar luckor i vardagen och hipps vipps så är jag nog tillbaka igen!
Stora kramen till er alla!


11 kommentarer:

Hanna sa...

Fin bild.
kram
Hanna

Uttan sa...

Ja i bland finns det inte riktigt tid till allt man vill!
Och det är klart att Vi måste ta lite Pauser ibland.

Sköt om Dej!
Kram!

Anette sa...

Ja, man måste ju få ta en paus ibland. Tids nog hinner man...Ha det bra kusin!

Kram Anette

Mia sa...

Beundrngsvärd är vad du är, som prioriterar sunt i en strävsam vardag. Fint att du har det bra :) Kul när du är inom :0)

Lina sa...

Allt har sin tid och bloggens tid kommer när den ska komma. Till dess önskar jag dig soliga och fina vårdagar och trevlig utbildningastid. :)

Kram kram

Livet på Berget sa...

Hej Pernilla och tack föt titten inne hos mig du är så väkommen tillbaka. Vilken mysig blogg du har! Vet vad du menar med att tiden inte räcker till, det är mycket som ska hinnas med men bloggen ger så mycket ändå tycker jag så jag kämpar på tappert för det gör mig så glad med alla fina människor där ute i bloglandia.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Min plats i solen sa...

Skönt att höra att allt är bra med dig. :) En paus kan vara precis vad som behövs för att behålla glädjen och kreativiteten.

Ha det så bra och sköt om dig och hoppas du är tillbaka snart igen. :)

Kram Lotta

Charmkatti sa...

Skönt att du har tagit steget. Att faktiskt bestämma sig för att inte blogga för ett tag är ett svårt beslut har jag märkt. Jag har inte lyckats ta det beslutet än. Hoppas vi "ses" snart igen!
Kramar
Katti

Hanna sa...

Ha en bra valborgsmässoafton.
Kram
Hanna

Sexiga kläder sa...

Hej Vill tipsa er om den nya bloggen om sexiga-klader.se , Inom kort kommer det att finnas tävlingar med fina priser att vinna.. Börja följa den nu.
Du får även tipsa andra om den. /Rickard

matts sa...

Helt underbar stol, fantastiskt lapptäcke fullt av minnen, du inspererar