onsdag 9 februari 2011

LampaFörra terminen arbetade vi med återvinningsmaterial och vi fick fritt botanisera runt på en återvinningsstation. Jag fick hur många idéer som helst och den här lampan var en av dom.


Rundstav, lampskärmar och lite spillvirke. Voila - en trearmad lampa!


Snart har jag några veckors fritt arbete på skolan och då ska jag försöka fortsätta med återvinningsmaterial. Tänkte ge mig på att snickra ett köksbord av golvplank och sedan får jag se om jag hinner med något mer :)

Kram ♥

tisdag 8 februari 2011

Brickor och underlägg
Fick ett litet infall att göra ett inlägg så här på kvällskvisten. Känner mig sugen på att komma igång med bloggandet igen och hoppas att tid och inspiration kommer till mig. Våran dator har dessutom strulat flera månader så till slut var vi tvugna att göra ominstallation. Nu håller jag tummarna för att den är hel och det verkar faktiskt så :)


Visar några brickor och ett underlägg som jag gjort av eget tygtryck. Det är alltid lika spännande att se resultatet.På skolan har vi just nu ett designprojekt som pågår under sex veckor. Nästa vecka ska vi vara klara och torsdagen blir det vernissage. Jag har klurat på en liten grej som passar i de flesta hem och det kommer jag att visa så småningom :)

Många kramar!