onsdag 5 november 2008

Utflykt till Eliasgrottan


I lördags åkte familjen på utflykt till Eliasgrottan. På 1800-talet gömde sig här stortjuven Elias, Piteås svar på Robin Hood.
Det var underbart väder och barnen tyckte det var spännande att vandra den fantastiska stigen upp till grottan, klättra bland klippor och stenar och äta frusna blåbär. Vi fortsatte även upp till Larssonsberget, tröttast var nog mamman och pappan men vilken utsikt! Där fick vi i oss varmchoklad, mackor och bullar. Mums!
Barnen lekte så fint med varandra och de var överens om att det var en av de bästa dagarna det här året! Ljuvligt att höra för ett mammaöra.


7 kommentarer:

Anonym sa...

TAck snälla för din kommentar! Det var roligt att du tittade in! Dina bilder var verkligen härliga! Det ser ut att ha varit bra väder! Nu satt jag och tänkte på dig! :) kram anna

Anonym sa...

Mysigt! Jag har aödrig varit dit *skäms nästan*

Nettan sa...

Tack för att du kikade in hos mig och för gullig kommentar! Ni verkar haft en supermysig utflykt! Trevlig helg på dig med!!
Kram Nettan

Anonym sa...

ååh! Va mysigt det låter!! Ett minne för livet!! =D
Något att scrappa om kanske?! =D
tusen tack snälla du för dina goa ord inne hos mej!! *glad*
Stor kram å trevlig helg!!
//petra

♥ Fyra årstider sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön helg ♥ Vad mysigt ni verkar ha haft.
Kram Lotta

Anonym sa...

Hallå....Men vilken aktiv familj ni är! Och att barnen höll sams....Hm, måste nog åxå dra med mina på en liten tripp dit hör jag ;)
Visst är han kul Jan Stenmark!?!?!
Hoppas ni får en bra helg, du kan ju tänka på mig som jobbar.......!

Kram

Gårdsromantik sa...

Men så roligt att läsa om Eliasgrottan.

Vi var dit när barnen var små och storebror skulle naturligtvis krypa in ditt - så fruktansvärt trångt det var - jag har nog anlag för cellskräck!

Kram Maud