fredag 20 november 2009

Textilveckor


Nu har vi börjat med textilveckor på skolan. Vårat förste arbete blev att tova en sittdyna men jag bestämde mig för att det fick bli en kudde :). Jag har sagt det förr men jag måste säga det igen. Vad lycklig jag är som får gå skola och bara göra en massa roliga saker!

Sedan tovade jag en tomte som fick sällskap av en liten kissemiss.

En hängare med hjärtkrokar

Hemma ser här ut som ett bombnedslag. Hela bordet är fullt av pärlor, ståltråd, tygbitar och pysselmaterial. Försöker hinna producera saker till skyltsöndag men det är svårt att veta hur mycket man ska göra... Tror det får bli middag på golvet ikväll, en liten picknick skulle verkligen passa fint :)

I kväll ska jag ta mig en bloggrunda och kika vad ni andra har för er.
Kramar
8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den tomten var jättefin, så duktig du är som kan göra såna tomtar. Jag har provat och tova, det ville sig inte alls så bra som ditt. Och hängaren är jättesöt.
Önskar dig en toppenhelg
Kram kram
AnnaMaria

Louise sa...

Tomten var gullig! jag har också funderat på att pröva på tovning men än så länge har det stannat vid funderingar... ha det gott!

promenader på landet sa...

Vilken fin tomte och vad kul att pyssla och tova! Visst blir man extra sugen att pyssla till jul! Ha en bra helg vännen! Kram Maria

Nattmia sa...

Vilken härlig kudde och tomten var ju grymt söt, likaså hängaren..

picknik kan ju vara mysigt ;-)

Kram
Mia

Uttan sa...

Visst blir det rörigt när man pysslar men det får man ta.
Så söt tomte...

Ha en bra Fortsättning på Helgen!
Kram!

milla-andante sa...

Så underbart med ett sådant kreativt kaos!! I alla fall för själen... när det sedan kommer till städningen så tycker inte kroppen att det är lika roligt...:)
Vad mycket kul ni får göra och vad fint du gör!!!!
Ha en bra vecka!

Speja sa...

Du är verkligen lycklig, kul att du känner det så också! Finfina saker som vanligt!

Maria sa...

Hej!
Ja, så kul att få gå skola och arbeta skapande. SÅ var det när jag gick SUnderbyn, härligt att få fokusera på sig själv och vara kreativ.