tisdag 31 maj 2011

Lilla lekstugan

Den här lekstugan byggde min pappa till vår yngsta när hon var fyra. I år blir hon 13 och har för några år sedan vuxit ur sitt lilla hus. Blev så sugen att piffa till den med målarfärg och igår satte jag nya tapeter och inredde den lite mysigare.

Välkommen in på en kopp kaffe :)!Glömde såklart att ta förebilder men den var rejält sliten med sunkiga tapeter och spindelväv överallt.

-Åååh! sa barnen när de kom ut och inspekterade förvandlingen. Jag tror de blev lite sugna på att leka i den igen :).Här hemma är det annars full fart. Imorgon har jag avslutning på skolan. Två fantastiska år har kommit och gått. Jag har njutit varje sekund att få skapa och bara ägna mig åt det jag tycker är roligt. Jag kan känna att jag verkligen levt lyxliv dessa år! Nu väntar en ganska lugn sommar. Har sagt upp mig från mitt jobb på banken så nu har jag tänkt pröva mina egna vingar. Pirrigt roligt men samtidigt läskigt värre. Ni ska få höra mer en annan dag!4 kommentarer:

Anette sa...

Så jättefin lekstugan blev! Förstår om dottern vill leka där nu=) Min dotter har blivit för stor för sin lekstuga nu...snyft!Vad spännande att höra vad du har tänkt dig! Tufft gjort att säga upp sig...men man måste våga ibland!!
Kramar från kusin!

Nattmia sa...

Vad mysigt det blev i lilla stugan..

Spännande med det nya du har framför dig..

Kram Mia

millandante sa...

Så fint!!
Så spännande att hitta hit precis nu när du ska testa nya vingar!:) Du verkar ha gått en riktigt rolig utbildning, och din fotölj från utställningen vittnar om att du lärt dig massor!! Läcker!
Jag återkommer!!

Mvh Milla

Singerat Thea sa...

Å vilken fin lekstuga. Ungars dröm!