onsdag 17 juni 2009

Vi skrotar på


Vad händer här om dagarna då? Jo, vi har full upp med att vara lediga. Hilda och Melker går fotbollsskola så jag och Måns får skrota ihop en stund för oss själva. Idag har vi slitit ogräs bland stenar, studerat maskar och myror och tagit adjöken av farmor och farfar som varit på passa-barnen-snabb-visit.


Igår var Måns inbjuden på avslutningsfest på dagis så då fick jag t om några timmar helt för mig själv. Vad gör en duktig mamma då? Passar på att njuta, läsa, ligga och vila? Nej, nej, hon tvättar, städar och dammsuger för det kan hon ju inte göra någon annan gång... Eller vad säger ni? Visst är det typiskt?


Nå väl, helt synd är det inte om mig för vi fick barnvakt på kvällen och gick restaurangbesök. Helt fantastisk mat, goda viner och ett mycket trevligt sällskap!

Nu måste jag uppdatera mig på vad som hänt hos er runt om i landet, hittar ni på något kul?


8 kommentarer:

skrivanne sa...

Här är det knep och knåp i trädgården på semesterns första dag. Inget vatten inne utan det är att kånka och bära lite...
Annars händer inget mer än att det är besök hos tandläkaren lite senare!
Ha det gott! Skrota på!
kram Anna

Katti sa...

Här händer inte så mycket kul,,, köket är på plats i gäststugan dock, tom bänskskivan:-)

Men annars så tycker jag att det kan vara rätt avkopplande att få tvätta och städa när man är helt själv. Då är det åtminstone ingen som släpar fram allt igen...

KRam!

StrandviksVillan sa...

Tack för hälsningen hos mig!
Nu när jag läst ikapp här så ser jag hur mysig blogg du har och tycker det är synd att man inte hinner läsa alla bloggar, men nu lägger jag in dig i min lista!

Känner igen mig... Fast just ikväll hade jag tänkt röja undan lite då minstingen lagt sig, men nu orkar jag bara inte. Får bli i morgon istället ;)

Trevlig midsommar önskar jag dig!

promenader på landet sa...

Vad skönt för dig att vara ledig och att även få en liten barnfri stund! Fast man älskar sina barn över allt annat så är det skönt att pusta ut lite i bland! Ha en mysig midsommar! Kram Maria

Lina sa...

Visst blir det där skrotandet aldrig som man tänkt sig. Sitter här med värk i kroppen efter dagens arbete mad armarna i uppåtläge. (Målade taket i ett av rummen här hemma.) Dock med ett glas rött vin i min hand och det är jag verkligen värd efter idag. Gudars vilka frodiga kryddor du har! Ska gräva mig ett kryddland här i dagarna men inte har jag så frodiga att tillgå:) Kanske kan de bli.
Ha det så fint!
/Lina

Gårdsromantik sa...

Det är sååå typiskt!

Glad midsommar!

Kram Maud

Bea sa...

Att bara få vara och finans till...det va ett tag sen, med alla försommar bestyr i tankar och handling. Men...nu tänker jag njuta och bara skrota ;)
Trevlig midsommar! /Bea

Katinka sa...

Det låter helt underbart med lite semester och lite skrota runt bara. Skicka hit lite av ditt recept på det omedelbart för jag är i behov av vila....