torsdag 11 februari 2010

Börja om från början...

Åkte in till ortopeden idag med dottern. Hon bröt ju armen för fyra månader sedan och den är fortfarande svullen och sned. Så idag blev armen röntgad och det såg inte bättre ut än att de måste operera om det ena brottet. Dottern blev förstås jätteledsen och nu väntas ytterligare veckor med gipsad arm. Usch, det kändes inte alls roligt!
Stackars lillgumman!


Gjorde kuddar till barnen med deras ansikten under tryckveckorna. Ena sidan i röd/gul och den andra i blå/grönt. Dom blev riktigt glada över sina nya kuddar :)

Annars tycker jag mest att det snöar här... Känns väldigt avlägset med sommar och plantering :)

En som verkligen njuter av vintervädret är vovsingen Milo. Han lägger sig mer än gärna i snödrivorna och softar.

Tack snälla ni för era gulliga kommentarer om mina tygtryck. Jag blir så himla glad när jag läser dom. Det är så kul att få feedback och att någon tycker om det man gör.
Jag myser :)


8 kommentarer:

Anette sa...

Men åh så tråkigt för flickan att bli gipsad igen...det var inge kul, hoppas att det går bra trots allt. SÅ fina tyg tryck du har gjort! kan man få göra en beställning;) Den verkar så rolig skolan du går...

Kraaam kusin Anette

Louise sa...

Stackars lilla tös...inte kul! Fina tryck igen! otroligt att man kan trycka foton så där i färg!!

Nattmia sa...

Wow vilka kuddar så snygga :-)

Kram Mia

Maria sa...

hej pernilla!
det var länge sedan...
Så jobbigt med armen, hoppas att det går bra den här gången.
Vilken fin kuddidé!

oumberligating sa...

Vad gäller egentligen för "oskrivna regler" när man bloggar! Självklart så måste man visa respekt och uppföra sig ordentligt när man skriver i någons kommentarsfält som jag gör nu!
Men och det är ett stort men, får man göra som jag gör nu? Att skriva en rad och bara ställa två enkla frågor? Hur mycket Disco är du? Och minns någon Falco? Ja, jag vet inte om man skulle kunna betrakta det som oetiskt eller kanske det verkar konstig? Ja, det var många frågor på en gång, har jag själv några svar? Ja, kanske några! Just nu är det sådan stiltje på min blogg så jag undrar om alla tittar på TV istället för att använda detta underbara medie! Ja, vem är jag då som skriver dessa rader, är faktiskt inte riktigt säker men jag går under tilltalsnamnet Peter Olofsson och har en blogg som heter Oumberliga Bloggen, eller rättare sagt Oumberligating fast just nu ikväll klockan 23 när dessa rader skrivs så är det Nostalgi 80-tals Disco hos mig!
Verkar det konstigt eller oroande? Det får du avgöra själv! Oumberlige Peter var inne här och läste lite och tittade sig omkring och gillade det han "såg"! Kanske har den här människan något att tillföra min blogg eller jag något att tillföra denna blogg, hmmm....det vet man som sagt inte förrän man provat!
Snart nytt dygn så jag passar på att önska en trevlig helg!
Mvh ifrån Oumberlige Peter!

Mia sa...

Det fina med all vit snö är att det är så mycket mer spännande att skapa något i färg. Kul idé med kuddarna :)
Tänk så hemskt då, att ta upp brottet på nytt en gång till. Stackars liten :(

Hanna sa...

Stackars tjejen.
Ha en bra lördag.
Kram
Hanna

Popprinsessan sa...

Tåkigt att höra om din dotter,,

Men oj så fina saker du gör!! Vad är det för utbildning du går?