lördag 27 februari 2010

Supersmarr

Ni bloggare är bra på mycket, bla att visa läckra bilder på smarriga efterrätter. Detta bakverk kommer från Mia som även lagt ut receptet och den blev väldans god!
Så ni som är sugna på något gott i helgen kan prova

Chokolate chip cheesecake fudge mudcake

Det hörs ju långa vägar att det är något gott och mastigt. Den räckte länge och blev nästan godare efter någon dag i kylen. Då var det svårt att inte gå och skära upp en liten skiva (ja, det blev inte bara en...) och mumsa på.


Här har sportlovet precis börjat, kylan har gett med sig och mildare väder är på gång. Idag har vi varit ute på gården och busat med Milo sedan blev det pizza till lunch/middag. Ska bli skönt att få vara ledig en vecka med barnen och bara vara.
Ja... lite jobb här hemma ska också hinnas med. Tänkte ta itu med de där kräk-listerna som inte kommit upp på flera år...

Då så hör ni, ha en skön kväll!


7 kommentarer:

CharmKatti sa...

Härligt med sportlov! Fast jag jobbar på skola har jag inte något sportlov... men destom skönare är det att jobba då, när det inte är några elever eller lärare som stör ;-)

Helan sa...

Heij Pernilla.. så smarrigt de såg ut å vara..mmmm. Ikväll blir man bjussad av våra 2 döttrar på 3 rätters middag hemma, jag slutar kl 18, så då ska maten visst vara klar, de ser jag fram emot..spännande.
Sen är de ju festivalen, åsså lite slapp i soffan, såklart.

Så skönt att du me får vara hemma då barnen är ledig till veckan.
jag har ledigvecka då, å min minsta, går ju sista året på Backa, så jag e bara "ledig".. hon klarar sig ju själv..om de då inte vore jämt för dessa "MÅSTEN".. varför har vi såna..usch. Tror jag stänger öron och ögon för sånt, iaf för 1v.. Kram på dej, mys å må ikväll. Helén. (ps. har du fb? annars kan du ju söka upp mej, om du vill..Helen Westerberg.Kul me bloggvänner där me.)

Nattmia sa...

är den god.. Den varade ett tag i kylen här med och det skars lite små bitar både nu och då ;-)

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Lyckost du som är ledig i en vecka, det skulle ha varit skönt. Ser gott ut, alldeles för gott, här hade vi fikagäster idag så det blev kladdkaka.
Kramar
AnnaMaria

Maria sa...

Måste återkomma till det där receptet! Låter ju bara så gott!! Jag älskar choklad.

Sofie sa...

Det lät inte fy skam det där inte! Såg riktigt smarrigt ut :)

Hoppas ni får ett fortsatt bra sportlov! Trots all snö som vräker ner :\

Kram!

Uttan sa...

Så gott!!!!

Hoppas Du har en fin vecka.
Jag har en utmaning på Min Blogg till Dej ;o)

Kram!