lördag 27 februari 2010

Supersmarr

Ni bloggare är bra på mycket, bla att visa läckra bilder på smarriga efterrätter. Detta bakverk kommer från Mia som även lagt ut receptet och den blev väldans god!
Så ni som är sugna på något gott i helgen kan prova

Chokolate chip cheesecake fudge mudcake

Det hörs ju långa vägar att det är något gott och mastigt. Den räckte länge och blev nästan godare efter någon dag i kylen. Då var det svårt att inte gå och skära upp en liten skiva (ja, det blev inte bara en...) och mumsa på.


Här har sportlovet precis börjat, kylan har gett med sig och mildare väder är på gång. Idag har vi varit ute på gården och busat med Milo sedan blev det pizza till lunch/middag. Ska bli skönt att få vara ledig en vecka med barnen och bara vara.
Ja... lite jobb här hemma ska också hinnas med. Tänkte ta itu med de där kräk-listerna som inte kommit upp på flera år...

Då så hör ni, ha en skön kväll!


söndag 21 februari 2010

Lite Mmm.. här i livetHann även med att göra ett M under trä och metallveckorna.

Bandsåg is the shit! Det är kul att bara köra på och såga. Känna sig lite cool ;) Haha...


Och så hittade jag en gullig vas på Röda Korset. Nu ska det bara bli sommar så jag får fylla den med lite sommarblommor...Är det någon fler än jag som längtar efter lite värme?fredag 19 februari 2010

Jag designar - en ljusstake
Har gjort en vändbar ljusstake med prismor och kakformar.
Prickig på ena sidan och helvit på andra.
Så kan man välja vilket humör man är på :)

Några av er undrar vad jag går för skola och då kan jag berätta att jag läser konst på en folkhögskola. Första året får vi prova på olika verkstäder och nu har vi avslutat trä och metall.
En otroligt rolig utbildning som verkligen gett mersmak!
Idag har dottern kommit hem från sjukhuset. Operationen blev framflyttad till igår och det var mer komplicerat att få till det än vad de trott. Hon har väldigt ont nu, lillgumman och jag hoppas att det går över snabbt!


Nu blir det myshelg och så tänkte jag fira mina
20000 besökare!!!
Tänkte ha en liten utlottning - så håll utkik!


Jag säger puss och kram till er alla och önskar trevlig helg!

söndag 14 februari 2010

Hjärtbullar

Idag försökte jag mig på att baka hjärtbullar för att fira
Alla hjärtans dag
Dom blev goda men inte särskilt hjärtlika när de gräddat klart :)

Har varit i pulkbacken några timmar i ett fantastiskt väder. Nu känns det skönt att få slappa de sista timmarna på helgen. Imorgon ska dottern operera armen och nu hoppas vi att dom får till det rakt den här gången...


Många kramar till er på kärleksdagen!

torsdag 11 februari 2010

Börja om från början...

Åkte in till ortopeden idag med dottern. Hon bröt ju armen för fyra månader sedan och den är fortfarande svullen och sned. Så idag blev armen röntgad och det såg inte bättre ut än att de måste operera om det ena brottet. Dottern blev förstås jätteledsen och nu väntas ytterligare veckor med gipsad arm. Usch, det kändes inte alls roligt!
Stackars lillgumman!


Gjorde kuddar till barnen med deras ansikten under tryckveckorna. Ena sidan i röd/gul och den andra i blå/grönt. Dom blev riktigt glada över sina nya kuddar :)

Annars tycker jag mest att det snöar här... Känns väldigt avlägset med sommar och plantering :)

En som verkligen njuter av vintervädret är vovsingen Milo. Han lägger sig mer än gärna i snödrivorna och softar.

Tack snälla ni för era gulliga kommentarer om mina tygtryck. Jag blir så himla glad när jag läser dom. Det är så kul att få feedback och att någon tycker om det man gör.
Jag myser :)


onsdag 3 februari 2010

Oj, oj, oj

Ja, hur gick det här till? Det blev en lite oplanerad men behövlig bloggpaus...
Skolan har tagit mycket kraft, trots att det är så kul, jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen.
Har kikat in hos er andra, flitiga vänner men kommentarerna har uteblivit. Bättring utlovas :)

Här är ett av de tryck jag gjort på skolan med inspiration från en bok från 70-talet.
Blir kanske till kuddar i köket eller nå´t.Vi fick även i uppgift att göra ett eget tryck med ledordet: Våren 2011.
Det var så häftigt att se sitt helt egna mönster växa fram på tyget. Många tryck blev det och mycket väntan på att färgerna ska torka. Nu har jag iaf designat mitt eget mönster och det heter
Vårfeeling

Känner att den här verkstaden är något jag skulle vilja hålla på med mera. Var tvungen att stanna kvar flera kvällar för att trycka, trycka, trycka.
Nu har vi börjat med trä och metall så tygtryck får vänta ett tag men jag kan nog lova att det blir mer av den varan vid första bästa tillfälle :)

Kram till alla er som kikar in här trots snålt med inlägg. Skulle önska att jag kunde lova er mer frekventa inlägg men då måste jag i så fall hålla fingrarna i kors...