onsdag 21 januari 2009

24 timmar/dygn

Vem är du lik?
Jag vet inte hur det är med er men jag tror att det är någon som stjäl timmar från mina dygn... Hur jag än planerar och bestämmer så finns där nästan aldrig tid för promenader och motion. Just då är det som om tiden tagit slut. Undrar om det finns någon elak människa som snor mina motionstimmar och dubbeltränar, japp så måste det vara... eller??! Dom där som hinner yoga, styrketräna, promenera, gå på pass och dessutom äter nyttigt * dåliga-för-mitt-samvete-människor*

Nu har jag ju heltidsledig från mitt jobb på bank för att studera och som tillval har jag denna termin valt vattengympa (visst låter det lite 80-tal?). Första gången är imorgon och jag tror faktiskt att den tiden blir svår att stjäla. Borde också hinna klämma in någon promenad, men som sagt, tidstjuven är i farten.

3 kommentarer:

CharmKatti sa...

Vad härligt att man kan välja vatten jympa som tillval!
Vattenjympa är super för kroppen. Och så känns det inte så jobbigt heller.
Lycka till!

Elin sa...

Hej. Kul att du tittade inom till just mig. Mmm, det låter mumsigt med morotskaketopping, det blir till att testa det nästa gång ! Förmodligen ganska snart. :-) Och tack förresten för lasagne-tipset, mums ! Ha en bra kväll !

Anonym sa...

Tänk att den där motionstjuven finns hemma hos oss också, mystiskt.....
Många kramar till dig syster yster!
/Mita