onsdag 7 januari 2009

Vilka är dina favoritsaker?


Tittade in på favoritsaker.se och hittade några saker som jag gärna skulle vilja ha. Typiskt att tomten nyss varit här och att det är sju månader tills jag fyller år. Men till namnsdag, morsdag, påsk, sportlov, tjugondaknut okej där spårade jag ur måste man väl också få paket???
Dessutom är det ju barnen som önskar sig dessa saker you wish
Vaknade i natt av att femårskillen hade ont i magen. Jag kröp ner i hans säng och hoppades på det bästa men lillkroppen ålade sig och han stånkade och pustade. Jag preparerade med handdukar och hink men döm om min förvåning då han springer iväg till toan och hinner fram!!! Ett hallelujamoment mitt i eländet. Vi klarade hela natten utan kräkning i sängen och kuddar o täcken i tvättmaskin. Precis när han började piggna till idag var det dags för stackars sjuåringen. "Two ready, three to go" eller hur man säger.
Tänk om man skulle överraska med en fin plåsterburk eller nå´t...

4 kommentarer:

Skönt Hemma sa...

Glöm inte julgransplundringen (ja, tjugondedag Knut)! Handduken tex funkar ju att stoppa ner i smällkaramellen ;O)

Lina sa...

Hej på dig och god fortsättning på ditt nya och spännande 2009! Jag blev så glad av din kommentar, att du hittat rätt och vågat satsa! Superkul!! Planerar du för att återgå till banken efter tjänstledighet?
Jag förstår om du har mycket med skola och familj, men vi "avhoppare" har börjat planera för en träff, starta upp något slags nätverk där vi kan inspirera och stötta varandra... så om du är intresserad - hör av dig!

Visst var det skönt när huset var rensat på all jul! Och ljuset, jag tycker redan att det är en hel massa ljusare nu och håller med om att det "snart" är vår! :)

Kram på dig!

Tjohalia sa...

Inte lätt att välja, de har så mycket snyggt! Kram Sandra

nipe sa...

Åh, vilket fint grönt träd, ett sånt vill jag ha!