onsdag 12 augusti 2009

Mer inspirationVår ena toalett är från då huset byggdes, 1985, och skulle behöva sig en renovering. Då skulle jag gärna se ett fint badkar på tassar, pärlspont - som på dessa bilder från Country Living.


Charmigt, mysigt, lantligt - me likeBild lånat från http://boligmagasinet.dk/

Jag vet att det inte kommer att ske än på några år, om vi inte vinner storkovan förstås :)


Kan även tänka mig kakel och stilrent som på bilderna ovan - ja, och så får det gärna vara gjort över en natt och helt gratis.Imorse åkte maken iväg med alla barn och hunden. Jag fick några timmar för mig själv, jag kände att jag verkligen behövde det. Städade undan snabbt, läste nyaste Allt i hemmet helt i fred och åt lunchrester i tystnad. I em väntar mer egentid i frisörstolen - välbehövligt och skööönt!


Nu ska här bakas långpanna till dotterns fotbollsmatch ikväll. Vi hörs och syns!

Kram

7 kommentarer:

Nattmia sa...

Nytt i badrummet skulle jag med vilja ha.. Det är bara ca tre år gammalt, vi köpte huset för ett år sedan, men det står en duschkabin med en massa saker i så som massagedusch, fotdusch osv.. Ngt vi aldrig använder utan bara använder vanliga duschen.. Jag älskar att bada badkar och jag skulle kunna tänka mig ett ganska stilrent badkar som man kan sätta duschväggar på.. Så som det ofta finns på hotell.. Finns snygga såna med :-)

Man får drömma och det gör vi tills vi kan byta ut..

Kram
Mia

Anki sa...

Å du vem vill inte ha ett av dom badrummen! Drömma går ju...om man inte vinner storkovan som du säger, hihi...Tills dess är jag glad för mina andra vinster *ler*
Visst är det ljuvligt med egentid, nån timma för sig själv...att göra vad man vill med utan måsten! Underbart!

Kramis Anki

Patricia sa...

Vi har rivit ur vårt ena badrum men inte byggt upp det igen men jag går med och drömmer om fint badrum...men så håller vi på med ena köket också och det blir nog klart före.. =)

Skönt med egen tid, det behöver vi ibland.. =)

Kram Patricia

HUSnrNIO sa...

Fina bilder. Vi har gjort våra badrum stilrena med kakel och klinkers. Kan ändå inte låta bli att sngela på pärlspont och vitt... Trevlig torsdag!

Jenny sa...

Hej Pernilla!
Fina bilder! Älskar såna där gamla badkar på tassar:)

Vad mysigt med lite egen tid!

Ha en fortsatt bra dag,
Kram Jenny

Mia sa...

Du snackar, mitt bad uppe är från sjuttiotalet - orange!! Skulle gärna hitta penger til ett nytt. Egentid är härligt :)

Speja sa...

Vilka härliga inspirationsbilder! Här har vi två badrum, båda från 1970-talet. De är riktigt gräsliga, men som sagt, vi kommer väl dit med renoveringssvängen någon gång.