torsdag 6 augusti 2009

Och så kom sommaren...


Rösta gärna på min svala sommarbild på http://www.foto.viivilla.se/rosta.php?bild=835Jag har ledigt 2 ½ vecka till innan skolan börjar. Sommarlovet har varit långt, skönt och utan stress. Förutom några dagar till djurparken och några dagar på fotbollscup så har hela familjen varit på hemmaplan. Jag bestämde mig att inte må dåligt om vi inte hann med alla måsten = lister, målning, altan mm. Annars kan det lätt bli så, man hakar upp sig på allt man inte hann göra utan att se allt man hann göra. Barnen har fått välja aktiviteter och det har väl allt som oftast inneburit bad och lek, om vädret tillåtit. Den här veckan ser ut att bli sommarens bästa, åtminstone vad gäller vädret, så vi dyker ner i vattnet och stannar där ett tag.


Många kramar till er, goa läsare och tack för era kommentarer, dom gör mig sååå glad!

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

35-årig trebarnsmamma... det låter som jag det! :) Håller helt med dig att man inte kan hänga upp sig på saker som inte blir gjorda här hemma. Jag gör det ibland och måste då påminna mig om de tre små barnen... och hunden som behöver sin uppmärksamhet. Och att få ha lite kul på sitt sommarlov :)

Kul bild!!

Jenny

Anki sa...

Visst är det skönt att sommaren hälsar på igen! Idag ska jag bara slappa o skita i allt vad skogen bjuder...eller ja, det kanske blir en tur till kvällen, hihi...det är ju så förb...mycket mygg bara, hmm!

Fina bilder du visar i förra inlägget...vem vill inte haaa!?
Jag upptäcker att jag missat massor av inlägg, nu får jag nog rycka upp mig lite "fniss"

Ha en finfin dag du oxå & kramis! Anki

Nattmia sa...

Det är ju så det skall vara.. Att man tar det lugnt på semestern och göra det man själv vill så att man kommer tillbaka utvilad till jobb och skola :-)

Ha en bra fredag..

Kram
Mia

Uttan sa...

Fin badbild....
Ja innan sommaren kom så räknade jag upp massor vi skulle göra,måla på huset och fixa fönstren,gräva damm på baksidan,bygga däck runt boden....
inget av det är gjort och jag tror inget kommer att bli gjort i år heller,men det gör inget vi njuter av livet alla lediga stunder och bara är....
Nu är det fredag och jag ska städa lite innan Mannen kommer hem.

Ha en bra Fredag!
Kram!