måndag 29 september 2008

Kuddar


Kuddar från Ellos
Köpte nya kuddar till vardagsrummet igår och tänk vad några kuddar kan piffa till det. Tror det inte finns enklare sätt att förändra ett rum på. Egentligen kanske jag borde ha köpstopp på kuddar men jag kan inte hjälpa det :-)
Hittade dem iaf på Hemtex och de passade så bra till fondväggen.
Blev sugen på att hitta ännu fler nya kuddar så nu har jag ägnat några minuter... åt att googla runt på olika inredningssidor. Finns ju inte bara en kudde att välja bland men jag hittade några godbitar.Gudrun SjödenChang & Biörck


Design House StockholmIkea

2 kommentarer:

Kitchenbloom sa...

Hej på dig!

Jättkul med din tidigare kommentar hos mig! Jag blir jätteglad när jag läser att du inspirerats av mitt avslutsmail på banken, att du nu lever ut din kreativitet! Jag önskar dig all lycka till med dina studier och det är inte utan att jag också blir nyfiken på den konstkurs du går... :)

Ännu roligare att du har en blogg också. Nu kan jag följa dig här, nu kan vi inspirera varandra, och vem vet var vi "träffs" nästa gång. :)

Grattis till giftemålet, jag hörde ju av M hur illa det gick först, men så roligt att det löste sig och att alla brutna ben gick att laga.

Kram kram från mig

Sandra / Vit design sa...

Vilka snygga kuddar du har köpt!
Kram Sandra