Ett middagstips när maten egentligen skulle varit på bordet för 5 minuter sedan...
Vegetarisk lasagne
1 påse quornfärs (300g)
500g krossade tomater med basilika
2,5 dl pastagrädde (ostgrädde)
1 förpackning färsk pasta
Riven ost
Blanda quorn och tomater i en kastrull och låt koka upp. Häll i pastagrädden.
Varva lasagneplattor och såsen i en form och strö sist på osten.
In i ugnen 250 i 15 minuter
Servera med sallad och ett gott bröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Åhh, du snälla! Och jag som är vegetarian! Precis vad jag behövde!
Det låter som en bra variant på vanlig lasagne. Quorn är ju gott. Men just nu är jag inne på rivstarten med Gi, så jag får vänta lite.
Kul att du hittade till mig. Så fick jag en anledning att surfa in hos dig. Återkommer gärna.
Ha en tokbra kväll!
Vi ska börja med maten snart..får se vad det blir vi ska hitta på..har hittat vinet i alla fall.
Kram Lotta
Skicka en kommentar