söndag 15 februari 2009

Den var den helgen

Fredagen började med en fin överraskning från min gulliga storasyster. Ett halsband från http://bloggolina.blogg.se/ kom med posten. På hjärtat finns barnens namn - tack snälla systeryster!
Lördagmorgon vaknade 7-åringen med tindrande ögon, fram med skolväskan och överräcker presenter till hela familjen i form av Allahjärtansdag-kort. Stolt berättade han om hur han målat, klippt och klistrat. Så fina så man smälter!
Melodifestival på kvällen och jag tyckte det var bättre klass på kvällens deltagare än förra helgen. Gillade Jennifer Brown men hon kom ju inte ens vidare i första momentet.
Idag har vi grävt snögrottor med rosiga kinder och på eftermiddagen blev det biobesök för hela familjen. I biomörkret åts popcorn, godis och läsk medan den spännande och roliga filmen Bolt rullade.
Kvällen avslutades med bastu och i sängen somnar en febrig 5-åring...

6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Vilket fint halsband! Och fina kort, här kom det också en hel hög med vackra!

Angående ditt inlägg tidigare om målningen, idag ska jag äntligen måla en byrå som jag menat göra i... hmmm... fem år eller så. I vårt allrum fattas taklister sen 1,5 år, bastun är inte byggt än sen 2,5 år... Jo, jag kunde fortsätta :P

Önskar dig en fin dag!

Lallis - liv och leverne sa...

Men vilka härliga lappar:)Ha en riktigt fin måndag.
kram Lallis

Katinka sa...

Vilken härlig helg du har haft! Låter underbart! Hoppas veckan fortsätter i samma stil.

Vardags-mirakel sa...

Hej, tack för din fina kommentar. Vilken fin blogg du har, den kommer jag att besöka ofta! Kram Eva.

Anonym sa...

Pernilla; Det kommer bli superfint med alfabetet. :) Såg att man kunde köpa det någonstans på nätet men att göra eget blir ju billigare. :)

/Malin Inspiration&design

CharmKatti sa...

Hoppas 5-åringen piggnar på sig!