måndag 18 maj 2009

Aja-baja, inte kasta!


När maken vårstädade sin garderob (det händer inte så ofta så jag kanske skulle säga decennierstädade ;)) så hamnade ett par Lee jeans i mina händer. Välanvända och spruckna i baken men min skaparlust gick igång. Fickorna och byxlinningen sprättades bort och blev nya fickor och axelband, ett byxben fick bli själva väskan.Resultatet blev en rätt så söt sommarväska!

8 kommentarer:

promenader på landet sa...

Men vad du är kreativ!!! Väskan blev urläcker!! Jättefin!!! Den kommer du kunna använda mycket i sommar och sen när alla frågar var har du köpt dendär snygga väskan? Kul att få säga, den har jag sytt av min mans byxor..... Ha det så jättebra! Kramar Maria

Katti sa...

Men shit alltså:-)
Vad duktig du är, en sån väska kan du sälja snordyrt sen när du lessnat på den. Om du är som jag vill säga, jag kan ha en väska i typ nån månad, sen vill jag ha ny:-)

anna sa...

jättefint! vad duktig du är!

Bloggolina sa...

Jag är imponerad!
Tänk om jag hade den fantasin som du har. Otroligt fin väska.

Anneli sa...

Snygg! Det måste vara kul att vara kreativ.

Lallis - liv och leverne sa...

Den är inte bara rätt så söt, utan kanonsnygg:)
Du är ju hur duktig som helst!
Kram Lallis

Lina sa...

Inte bara rätt så söt:)
Härliga tavlor du gav till utställningen också!
/Lina

Lina sa...

Men wow - så kreativ du är och så himla snygg väska du skapat dig. Den skulle jag absolut kunna tänka mig runt halsen i sommar... :)

Det är otroligt roligt med alla tips man får här. Om jag sedan "kommer igång" själv återstår att se, men det är inspirerande att titta i alla fall.

Kram och trevlig helg från mig!