måndag 18 maj 2009

Sköna dagar

Hängmattan hänger där den ska och med den varma solen som sällskap låg jag och njöt en stund. Stunderna blir oftast inte så långa för jag njuter även av att stå på knä i trädgården, vattna i växthuset och gräva i jorden. Oftast när jag lägger mig ner eller sätter mig på altanen kommer tankarna och idéerna och jag måste ta mig en vända i huset eller en runda på gården.
Jag funderar, tänker, planerar och ibland vill sig orken och någon av idéerna blir verklighet. Just nu ligger tankarna på en ny grillplats, en mysigare hörna på altanen, pallkragar, planteringar, torkvinda...

Kryddor som växer

7 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Härliga du som är så konstnärlig :)
Med penslar, pennor, färger, tyger och odling!

Jag har också sytt en sån jeansväska för flera år sen, undrar var jag har den nu...?

Ha det bäst! Kram A-C

Camilla Strand sa...

Det är roligt och intressant att läsa din blogg. Jag känner igen mig så mycket. Gillar också att ligga och fundera, sen bara sprutar idéerna. Önskar jag hade ork och pengar så jag kunde sätta mina idéer i verket.

Gjorde en väska av mina favoritjeans, när de blev för små för mig. Funderar bara att sätta en dragkedja på den också. Jag gillar den för alla fickor också finns det bra med plats. Fast nu använder jag mest min skolryggsäck vi fick av lärarförbundet.

Kram!

Lyktor och Tyg sa...

Hej kul att du tittade in hos mig!

Jättefin väska, min mamma syr mycket väskor av gamla jeans, men jag har inte kommit mig för eller jag behöver inte för jag får av henne.Jag tycker din var helsnygg, kul sommarväska.

Ha det bra Kristina

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Man borde njuta lite mer..sitta ner och drömma mer. Bra gjort!
Kram Lotta

Speja sa...

Åh, de tankarna är ju det bästa. Att fantisera och drömma om det man vill ha gjort - och sedan göra det...Ha en fin helg och hoppas att du får många fina stunder i hängmattan!

Livet i byn sa...

Vad mysigt det ser ut i hängmattan!!

Tack för tumhållninge för Milton!

~Livet i byn

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色