torsdag 14 maj 2009

Fullt ös - medvetslös

Jag har tänkt njuta av ett långt sommarlov i år. Ska inte jobba något under sommaren utan vara ledig med barnen i 10 veckor (kan inte tänka mig att någon är avis :)). Har dock tre barn som alla kommer att spela fotboll i sommar och redan nu är kvällarna och helgerna fulltecknade med träningar och matcher. Snart blir det dessutom cuper, matchvärdsuppdrag, städning, fika och allt som följer med spelandet. Så helt utan aktiviteter blir vi inte även om vi har tänkt hinna med en massa sol och bad också!

3 kommentarer:

promenader på landet sa...

Härligt det låter med långledigt i sommar! Jag brukar vara ledig 6 veckor i alla fall och ska njuta av varje dag! Mina barn har också börjat lite med fotboll så det blir några matcher och cuper för oss med! Men det är ok jag tycker det är avkopplande att vara vid fotbollsplanen. Ha det bra bland alla aktiviteter! Kram Maria

Camilla Strand sa...

Härligt med sommar. Själv har jag tre veckor kvar i skolan, sen blir det nästan 12 veckor sommarlov. Vi ska till Vistträsk i slutet på juli. Kanske ses vi. Ska njuta hela sommaren.

Miss M sa...

Ja, jag är avis, och erkänner det utan omsvep ;) Är dessutom lärare och där trodde man ju att man var säkrad, men nej då *skit*, vi har minsann en semestertjänst vi. jo, då, så att ;)