onsdag 8 april 2009

Fat och skålar

Här är fina fiskfatet jag inhandlade på antikmässan. Härligt gult och passar utmärkt som uppläggningsfat så här i påsktider.

Fat och skålar kan man nästan aldrig få för mycket av. Det här fatet kommer från Indiska, skålen hittade jag på Coop och det gulliga ägget från Serholt kom snälla storasystern med. Ett litet arrangemang som får pryda köksbordet.

Den här veckan är min syster och familj uppe på besök och säkerligen blir det en hel del Mys och Bus med kusinerna. Idag blir det mumsig paltmiddag hos mamsen och imorgon tror jag ett gäng påskkärringar flyger till Blåkulla.
Imorgon hoppar även vår familj på påsklovståget och barnen och jag når inte slutstationen förrän den 20:e april.
Lång och härlig ledighet väntar!

12 kommentarer:

Sofie sa...

Vilket fint fiskfat! De charmiga prickiga skålarna på Coop har jag också stått och fingrat på... har lite lätt skålmani :) Snart rymmer vi inga fler.

Glad påsk!

Tesstamente sa...

Jättefina, nu vet jag vad jag ska satsa på till påsk!

Speja sa...

Det låter fantastiskt med så lång påskledighet. Hoppas ni får det riktigt bra. Skålen från Coop gjorde mig intresserad. Söt.

Plingen sa...

Glad påsk!

Jenny sa...

Hej! Vad roligt att du vill vara med i min tävling!
Nu hittade ju jag till din mysiga blogg:)
Jättefint fiskfat du köpte på antikmässan!

Ha en skön påskhelg med familjen,

Kram Jenny

Camilla Strand sa...

Glad Påsk! Hälsa till familjen, Kram

Vardags-mirakel sa...

Gillar dina fat och skålar! GLAD PÅSK! kram Eva.

Bloggolina sa...

En riktig skön påskhelg önskar jag dig och de dina.
Hälsa syrran och familjen!

vårt lilla hus sa...

Jättefint!!!!

Va roligt att du vill vara med och tävla om en skål från Greengate hos mig =)

Ha en fin påskhelg! Kramar H

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

莫文蔚Karen sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片