tisdag 7 april 2009

Home again!


Vååårblommor


Det blev många timmar på antikmässan och ett gult keramikfat i form av en fisk fastnade i mitt shoppingnät.Då var vi hemma igen efter fyra dagars skön vistelse i den vårfina huvudstaden. Solen hälsade oss varmt välkomna, vårlökarna neg så vackert där vi passerade och vi fick avkopplande och mysiga dagar hos systerystern.

Det har blivit en hel del god mat, shopping, promenader, mys i soffan med trevligt sällskap, antikmässa och konstgalleribesök. En väldigt perfekt weekend får jag säga.
En efterhängsen snuva lyckades dock följa med på resan och på köpet en envis hosta så nu sitter jag här med två otrevliga följeslagare. Jag hoppas att de tar påsklov snart för jag har ingen lust att hänga med dom någon längre stund. Är det någon som vill ha besök av dessa två så är det bara att kontakta mig.
Buss å kram!

3 kommentarer:

Ankan sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Jag hittade hit via en massa klick på andra bloggar jag läser då och då. Jag funderar lite över den toppenfina tavlan du gjort till köket(?) med massa ord på. Jag har försökt mig på att göra ngt liknande själv, men jag kommer inte på hur man roterar orden. Kan du hjälpa mig?

Mvh/Anneli

Speja sa...

Vågar knappt kommentera här, tänk om jag får två objudna och ovälkomna gäster med mig härifrån;)
Härligt det ser ut med loppis, det vill jag gå på snart igen. Det var så länge sedan. Ha det fint, hoppas du piggnar till - snabbt.

Annica sa...

Vilken härlig helg du verkar ha haft :) Gästerna kommer nog från dagis eller skolan, för dom har flyttat in hos mig med :( jobbiga är dom oxå, vet du nån som vill ta över mina så meddela mig, för här får dom inte stanna kvar om jag får bestämma ;)