måndag 18 maj 2009

Sköna dagar

Hängmattan hänger där den ska och med den varma solen som sällskap låg jag och njöt en stund. Stunderna blir oftast inte så långa för jag njuter även av att stå på knä i trädgården, vattna i växthuset och gräva i jorden. Oftast när jag lägger mig ner eller sätter mig på altanen kommer tankarna och idéerna och jag måste ta mig en vända i huset eller en runda på gården.
Jag funderar, tänker, planerar och ibland vill sig orken och någon av idéerna blir verklighet. Just nu ligger tankarna på en ny grillplats, en mysigare hörna på altanen, pallkragar, planteringar, torkvinda...





Kryddor som växer

6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Härliga du som är så konstnärlig :)
Med penslar, pennor, färger, tyger och odling!

Jag har också sytt en sån jeansväska för flera år sen, undrar var jag har den nu...?

Ha det bäst! Kram A-C

Camilla Strand sa...

Det är roligt och intressant att läsa din blogg. Jag känner igen mig så mycket. Gillar också att ligga och fundera, sen bara sprutar idéerna. Önskar jag hade ork och pengar så jag kunde sätta mina idéer i verket.

Gjorde en väska av mina favoritjeans, när de blev för små för mig. Funderar bara att sätta en dragkedja på den också. Jag gillar den för alla fickor också finns det bra med plats. Fast nu använder jag mest min skolryggsäck vi fick av lärarförbundet.

Kram!

Lyktor och Tyg sa...

Hej kul att du tittade in hos mig!

Jättefin väska, min mamma syr mycket väskor av gamla jeans, men jag har inte kommit mig för eller jag behöver inte för jag får av henne.Jag tycker din var helsnygg, kul sommarväska.

Ha det bra Kristina

♥ Fyra årstider sa...

Man borde njuta lite mer..sitta ner och drömma mer. Bra gjort!
Kram Lotta

Speja sa...

Åh, de tankarna är ju det bästa. Att fantisera och drömma om det man vill ha gjort - och sedan göra det...Ha en fin helg och hoppas att du får många fina stunder i hängmattan!

Ingrid sa...

Vad mysigt det ser ut i hängmattan!!

Tack för tumhållninge för Milton!

~Livet i byn