onsdag 1 juli 2009

Jippiiieeee! Maken börjar sin semester imorgon så nu är vi lediga hela familjen.


Just nu är dagarna lite fullspäckade. Jag producerar änglar och blompinnar på löpande band, där emellan gör jag några kort och syr hjärtan... Har tagit med mig ståltråd på stranden och knåpat lite men idag stannade vi hemma. Målade ett klaffbord som vi ska ha på altan som avställningsbord/extrabord och ikväll har yngsta sonen spelat match.


Nästa vecka lugnar det ner sig. Då har fotbollsspelarna uppehåll och vi åker några dagar till Lycksele och djurparken. Vi blir tre familjer som får mysa ihop och trots att vi varit där X antal gånger så längtar både vi och barnen massor.


Gissar att många tagit semester eller alldeles snart får gå på välförtjänt ledighet och jag önskar er alla en ljuvlig sommar!

7 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

...å jag missar hemvändardagen...=(
Hade velat komma o shoppa av dig!!

Jag har ringt till Leif Lidman o det är loppis på lördag!!
Jag ska sälja OM det nu inte visar att det ev. ska sälja för då far jag inte! Ska sälja böcker så jag vill inte att de förstörs!!!

Lycka till!

Kram!!!

promenader på landet sa...

Hej! Visst är det härligt att få semester, vara ledig och kunna ta dagen som den kommer! Bara att slippa vakna till en väckarklocka tycker jag är underbart! Ha det så bra! Kram från Maria

Tidsmästarinnan sa...

Ja nu längtar jag efter semester så jag tror jag smäller av snart, bara att stå på tunnelbanan ihopträngd i denna värme med hundra andra lätt svettiga människor... men snart är jag ledig också!
Ha en superskön ledighet hela familjen!
Sommarkram
Susanne

Elena sa...

Härligt med semester! Då får du njuta som bara den. (:

HUSnrNIO sa...

Härligt med gemensam semester! Njut på i sommarvärmen.

Suzan sa...

ha en underbar semester!

Speja sa...

Ha en ljuvlig sommar du också! Du ska väl vila dig lite också!!

Kram
Speja