tisdag 21 juli 2009

Altanen


Tänkte jag kunde visa er lite bilder från vår altan. Idag har det varit muletkulet och myggen har varit på hugget så det har inte blivit så mycket sittande ute. Ja, ut med Milo några (läs många, många) vändor har det förstås blivit :)
Lyktträdet, som jag skrivit om tidigare, fick komma upp på altanen och är nu omplanterat i en svart korg av återvunna bildäck.

Är så nöjd med klaffbordet som jag målat vitt. Perfekt som avställningsyta och blir vi många så är det bara att vika ut. Glasflaskorna hittade jag på lördagens loppisvända.


En båt som fått stå ute på altanen många år och nu rostat till sig.

Har hängt upp spetsgardiner med spirallina för att hålla myggen lite mer på avstånd. Funkar faktiskt väldigt bra och så tycker jag att det känns ombonat. Har två solcellslampor som lyser så där lagom. Fortfarande är det ju ganska ljust på kvällarna men dom hinner ändå lysa en liten stund.Ett annat av lördagens loppisköp

I det hela känns det som att jag är nöjd med den del av altanen som ligger under tak men resten ska få sig en ansiktsupplyftning när andan faller på :)
Fantastiskt kul också att så många vill vara med i min tävling. Känns jätteroligt, jag blir sååå glad! Om du inte hunnit vara med och tävla kan du göra det här
Kramar till er alla!5 kommentarer:

Mrs. S sa...

Vilken somrig och fin altan! Fina detaljer.

promenader på landet sa...

Jätteljus och fräsch altan, där förstår jag att ni trivs!! Ha det så bra och hälsa gosiga Milo! Kram från Maria

Helena sa...

Hejsan!!

Men såå fint ni har på eran altan!!!
Åh, Milo...så söööt han är!!

Ha en fortsatt bra sommar!!

Kram / Helena

Livet i byn sa...

Vilka jättefina och somriga bilder från er altan. Dä sitter ni nog och har det gott :0)

~Livet i byn

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Om din soffa är borta en dag kan du leta hos mig *ler'.
Kram Lotta