söndag 1 mars 2009

Helgen som gick


Här har vi mjukstartat sportlovet med lite lata dagar. Igår var vi mest hemma. Jag hann iväg med mamsen till möbelvaruhuset som hade "upp till 80% rabatt". Inget fynd för min del, hade tänkt hitta en ny TV-möbel. Vill ha en enkel, stabil, snygg sak, som sväljer lite spel och filmer men det tycks vara supersvårt. Några tips från er i cyperspace?



På dagen grävde vi fram vår grillring som kung Bore gömt under ett tjockt lager vattenkristaller. Grävde en liten bivack (trodde nog att solen skulle värma lite mer) och grillade korv. Myyys!
Självklart melodifestival på kvällen där min favorit var Susanne Alfvengren - jag älskar hennes röst!

Idag fortsatte vi vår helgtradition (om det kan kallas så efter två gånger...:-)) med "hotellfrukost". Dukar fint på köksbänken med mycket gott att välja på och hela familjen startar dagen med en ordentlig frukost.
Åkte iväg till skidbacken med bobar och madrass och drog några race. Det är då man upptäcker vilken usel kondition man har. Barnen skuttar snabbt uppför backen och mamman stånkar pustande efter. Efter det krävande passet styrde vi bilen mot MAX för att fylla på våra tömda energidepåer, hehe...


Dagens glada:
Barnens humör i pulkbacken

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pulka är så kul, men håller med, att släpa sig uppför backen är joooobigt. Ha ett fint sportlov!

Katinka sa...

Har tyvärr inga bra tips på TV möbler. Vi använder en gammal byrå, vilket ju är tråkigt, men TV möbeln är ju så tråkig ändå....

Sofie sa...

Låter härligt att börja dagen med en "hotellfrukost" och sedan bege sig ut i fint väder till pulkbacken! :) Kram, Sofie