måndag 2 mars 2009

Vilken färg gillar du?

Mina favoritäggkoppar
Glasvas från Röda Korset
Tänk vad det finns många vackra färger. Grönt är nog en favorit men det växlar lite efter humör. Kanske dras jag extra mycket till grönt nu när det fortsätter att snöa och blåsa här i norr. Längtan efter vår och skir grönska är stark men ännu ett tag får det gröna bara njutas av innomhus.


Igår bakade jag för ovanlighetens skull matbröd. Det blev jättegoda grahamsbullar som mättade hela familjen förutom 7-åringen som förklarade att han inte gillar sån´t där bröd... Utan att ha smakat förståss. Nej, där ska det vara så fiberfattigt som möjligt och enda pålägget som gillas är smör - nyttigt så det förslår.
Idag åkte vi och hälsade på en kompis som också fått för sig att baka bröd. Tänk vad gott det är med nybakt och på vägen hem åkte vi förbi affären och inhandlade jästpaket och rågkross. Nu ska här bakas Frukostbröd med havre.
-----------------------------
Dagens glada:

Nytryckt Allt i Hemmet att läsas i sängen

6 kommentarer:

Flingan sa...

Just nu är min favoritfärg faktiskt grönt. Jag är ingen grönälskare i vanliga fall, men nåt har hänt och jag går igång på allsköns gröna nyanser. Två gröna kuddar från Indiska och en cool grön filt från IKEA trängs just nu i min soffa och gör mig förväntansfullt glad.
kram

Vardags-mirakel sa...

Jag älskar grönt, i alla dess olika nyanser. Tänk vad de små juvelerna kan vara otacksamma, känner igen det där med hembakat...ha det så bra, kram Eva.

Katinka sa...

Grönt är också min favoritfärg. Det och blått. Sambo säger att det är för att jag är rödhårig. Tja, vem vet?

♥ Fyra årstider sa...

Jag gillar blått..det är min favorit.
Kram Lotta

CharmKatti sa...

Då hade vi samma kvällssyssla igår då, men jag hann inte läsa hela, jag somnade, får fortsätta ikväll!

Anonym sa...

Gud vad lustigt.. En sådan vas har jag också här hemma men men en röd blomma på också :) Kul!!
Underbar blogg du har. Kommer förbi fler gånger.

Kul att hitta nya sidor genom att göra en bloggvandring.

Hoppas du har en bra dag.
/Annette